Hundhotellet

HUNDHOTELLET

Hundhotellet


I anläggningen finns två mindre avdelningar med 7 hundrum i vardera. Samtliga har tillgång till egen rastgård med altan och insynsskydd och är belagda med betongplattor. Insynsskydd är en trygghet för de hundar som är lite "blyga".

Anläggningen uppvärms vintertid med golvvärme, vilket är skönt för de hundar som lider av artros och/eller ledproblem. Sommartid så kyler golvet lokalerna under heta sommardagar.


Skällaton ligger på landsbygden i lugn och otrafikerad miljö. Till anläggningen hör också två  separata lek- och rastgårdar, en nyuppförd med belysning om ca 2.000 m2 samt en om ca 1.500 m2. Promenader och rastning sker på egen skogsmark i otrafikerad miljö. 


Djurhotellets samtliga utrymmen och rastgårdar är byggt och anpassat enligt Jordbruksverkets Lag för hund- och kattpensionat från 2008, vilken trädde i full kraft från och med år 2013. Anläggningen är godkänd och tillstånd enligt § 16 SJV finns. Skällaton har företagsförsäkring, ansvarsförsäkring, samt kund- och medarbetareförsäkring. Företaget är momsregistrerat och godkänt för F-skatt.
Löptikar


Löptikar kan i undantagsfall inackorderas under förutsättning att vi har informerats om detta i förhand och godkänt det vid bokning.


Höglöpande tikar kan vi tyvärr EJ inackordera.

PRISER


 • 350 kr/kalenderdygn/hund - storlek Small.
 • 400 kr/kalenderdygn/hund - storlek Medium. 
 • 450 kr/kalenderdygn/hund - storlek Large. 
 • 100 kr rabatt för hund 2 (med samma ägare) som delar box.
 • Över dagen 1000 kr för en hund.
 • Helger tillkommer 50 kr/hund/kalenderdag för bokningar mindre än 14 dagar. HELGPRISER


 • Under storhelger som Påsk-, Pingst-, Nationaldag och annan röd dag tillkommer 200 kr per kalenderdygn.


 • Vistelse under Jul-, Nyårs- och Midsommarhelg dubbel avgift.


Vi reserverar oss för kommande prisändringar och justeringar, vilka även gäller för bekräftade bokningar.

Hundar från olika familjer


Blanda inte hundar från olika familjer som vanligtvis  inte bor under samma tak. Även om de vanligtvis umgås så kan det uppstå avundsjuka eller slagsmål när de delar rum i okänd miljö som på ett hundpensionat.

Om det uppstår irritation mellan dem, om de visar aggression eller slåss förbehåller vi oss rätten att flytta isär dem. I dessa fall tillkommer extra avgifter.

HÄMTNING och LÄMNING


 • Vardagar: 
  kl 9-10 och kl 17-18
  (om inte annat anges).


 • Vardagar övrig tid (mellan kl 10 - 17) endast efter överenskommelse.


 • Hämtning eller lämning före/efter stängning debiteras med 500 kr per tillfälle.


 • Ingen utlämning efter kl 20.


 • OBSERVERA: Vissa vardagar, aftnar och helger är det inte någon hämtning eller lämning alls. Har vi inte bokat in en bestämd dag och tid för lämning eller hämtning oavsett om det är vardag eller helg så utgår detta helt. 
  Lämning/hämtning görs isf dag före eller efter. 

Hundar som kräver extra tjänster


Har du en hund som kräver extra tillsyn eller sysselsättning för att må bra så debiteras detta extra utöver ordinarie pris allt efter tidsåtgång (prisex: 600 kr per timma). 


All extra behandling eller medicinering som inte kan ges i maten debiteras - informera oss och begär offert när Du bokar. Uppstår behovet i period mellan bekräftad bokning och incheckning så kontakta oss och informera om behovet omedelbart.

Aktiverande promenader


Promenader sker i lugn och ej trafikerad miljö.

Rasthage


I rasthagen kan de hundar som så vill aktiveras med spåraktiviteter. Andra vill kanske bara vandra omkring och "läsa tidningen", rulla sig i gräset eller bara koppla av.

Rymliga boxar


Samtliga boxar är inredda med hundsängar från Kuranda.